0

نصب ترانس نئون

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | یکشنبه 16 آبان 1400 در ساعت 14 : 4 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

ترانسفورماتور که آن را با نام ترانس نیز می شناسیم، وسیله‌ای است که در آن دو یا چند سیم پیچ با هدف القای نیروی محرکه به یک سیم پیچ از طریق رد شدن جریان الکتریکی از سیم پیچی دیگر، متصل است. به عنوان مثال بر روی اغلب وسایل برقی خانگی درج شده که با برق 220 ولت کار می‌کنند، اما این گونه نیست. در حقیقت برق 220 ولت در سیم‌های برق همه خانه ها جریان دارد. دستگاهی که به ولت کمتر یا بیشتر نیزمند است، از طریق یک ترانس، برق 220 ولت را به جریان برقی که نیاز دارد، تبدیل می نماید. در این مطلب قصد داریم برای درک بهتر شما توضیحاتی در خصوص ترانس نئون و نحوه نصب آن ارائه دهیم. همراه ما باشید.

ترانس و انواع آن

ترانس‌ها به دو شکل ترانس‌های خطی و ترانس‌های سوئیچی ساخته می‌شوند. این دو ترانس با یکدیگر تفاوت دارند و این تفاوت در فرکانسی است که در هر یک از این دو مدل اعمال شده است.

ترانس‌های سوئیچینگ اندازه کوچکتری نسبت به ترانس‌های خطی دارند. ضمن این که در این ترانس‌ها نیاز به یک مدار جانبی همراه با یک هسته از قابلیت نگهداری چگالی بسیار زیاد برخوردار است.

کاربرد ترانس نئون چیست؟

لامپ‌های نئون به عنوان کاربردی ترین انواع لامپ‌ها مطرح هستند. در لامپ‌های نئونی نیز ترانس به کار رفته است و دارای ولتاژ خروجی دو کیلو ولت تا بیست کیلو ولت می‌باشند.

مد نظر داشته باشید که ترانس لامپ نئون در مدل‌های مختلف یا ولتاژ متفاوت ساخته می‌شوند. این محصولات در بازار موجود هستند؛ شما می‌توانید برحسب نیاز خود، مدل دلخواه را تهیه نمایید.

نحوه نصب ترانس نئون در لامپ

هنگامی که جریان برق از طریق کلید اتصال به لامپ‌های نئون وارد می‌شود، اختلاف ولتاژی به میزان 220 ولت بین دو الکترود موجود در استارتر ایجاد می‌شود. اختلاف ولتاژ به وجود آمده سبب یونیزه شدن گاز موجود در غلاف شیشه‌ای لامپ می‌گردد و به این صورت جریان الکتریسیته از داخل این گاز می‌گذرد.

در اثر عبور جریان، گاز نئون و تیغه بی متال L گرم و بر اساس این افزایش دما، خمیده می‌شود در نتیجه دو الکترود به یکدیگر می‌چسبند. در این شرایط جریان در رشته‌های فلزی لامپ برقرار شده و سبب سرخ شدن آن‌ها می‌شود.

در اثر سرخ شدن فیلامان ها، الکترون‌های سطحی فیلامان از آن به بیرون پرتاب می‌شود. در نتیجه یونیزاسیون گازهای اطراف خود را ایجاد می کند. توجه داشته باشید که به دلیل چسبیدن تیغه‌های بی متال استارتر در دو سر آن، اتصال کوتاه ایجاد می‌شود. در نهایت این ولتاژ به حدود صفر ولت می‌رسد. در حالت .لتاژ صفر، گاز نئون داخل استارتر یونیزه نمی‌گردد. تیغه های بی متال سرد و اتصال قطع می‌شود.

در زمان قطع استارتر به دلیل وجود خاصیت خود القایی، سلف ولتاژ لحظه ای تولید شود که تقریبا 750 تا 1600 ولت است. این ولتاژ به علت جیوه، داخل لامپ را یونیزه نموده و باعث برقراری جریان در داخل لامپ می‌گردد. عبور جریان داخل لامپ به برخورد الکترون‌ها در بخش داخلی لامپ می‌انجامد. به دلیل این که درون لامپ پوشیده  از مواد فلورسانس است، برخورد الکترون‌ها به آن سبب تولید نور و ایجاد روشنایی می‌شود. در نهایت جریان لامپ افزایش می‌یابد و ولتاژ اضافی آن در دو سر چوک کاهش می‌یابد.

مد نظر داشته باشید که در ساخت و تولید این لامپ‌ها از لوله‌های شیشه ای به قطر 25 تا 38 میلیمتر و طول 20 تا 160 سانتیمتر استفاده شده است. در دو سر این لوله‌ها دو رشته فلزی تنگستن اندوده به باریت تعبیه شده است. داخل لوله پرشده از بخار جیوه با فشار کم پر است. ضمن این که جدار داخلی لوله به مواد فلورسانس آغشته شده است. توجه داشته باشید  که نحوه بستن لامپ‌های فلورسنت با لامپ‌های رشته‌ای تفاوت دارد و مستقیما به برق 220 متصل نمی‌شود.

قیمت ترانس نئون

همراهان گرامی شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر، استعلام قیمت و خرید ترانس نئون باکیفیت، با مشاورین و کارشناسان جهان تابلو تماس حاصل فرمایید. همکاران ما به خوبی پاسخگوی شما عزیزان هستند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()